Известие

Collapse
No announcement yet.

Всичко за Alfa Romeo 149 (Giulietta)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• колата хем е различна, хем не е самоцелно изчанчена. сори за тези дето не я харесват - аз и се наслаждавам...
    Alfa Romeo Corsswagon
    Aprilia Tuono RSV

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
      от зад е супер, от вътре е приказка....АМА тая предница тип Мит(к)о...мамма миа!! ЗАщо за БОГА защо?!??

съгласен съм с колегата една по-малка декоративна решетка и не чак толкова релефна предница по ще прилягат на тоя тип фарове
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
      sigpic

Comment

• като се сетя за предишната жулиета - тази е срам за името....нямам какво повече да кажа..

B&B Racing | bb-racingteam.com
        Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

• Увличате се колеги...
          И на мен не ми допадат особено фаровете, но колата си е повече от добре изглеждаща.
          Като казах за фаровете се сещам, че и фаровете на Ferrari 458 Italia въобще не ми харесват и са доста "иновативни", ама да не би да е лошо Ferrari-то?

За добро или лошо, в моделите на Alfa Romeo има промяна на дизайна - времето ще покаже, дали това е успешен ход.
          Alfa Romeo 166 3.0 V6
          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Ферарито си остана Ферари а Алфа не,така че Ma7e4k0 е прав.
            АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• За мен Джулиетата е супер красива и то от всекъде...много съм доволен и на драго сърце бих си я купил
              SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
              SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
              SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

• И на мен лично много ми харесва !
                П.С. Защо някой не пусне анкета ( 1-харесва ви , 2-не ви харесва , 3-не знам още ) ?!?
                Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

• За Giulietta ще кажа, че е доста красива кола и дано да я видим на някое от предстоящите авто изложения. Но като цяло оценката ми е 10+.
                  VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
                  Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

• Аз не се ангажирам с мнение,докато не я вида на живо.
                    И митото не изглежда добре на снимки ама на живо е доста симпатично
                    sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
                    ALFA ROMEO 2.0JTS ex
                    ALFA ROMEO Crosswagon Q4
                    Продавам Алфи на части!

Comment

• а кабриолет ще откажете ли?
                      Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

• Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
                        а кабриолет ще откажете ли?
                        Доста женско ми изглежда но може и да се прежаля
                        Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

• Ето това е джантата Уникално красива!

Comment

• A като всички говорите за предницата ... дупето й не ви ли се струва на някаква преработка на новата Импреза ?!? Или аз още не съм се разсънил ...

Иначе за дизайна ще остана безмълвен ... по-добре нищо, отколкото
                            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Колкото и невероятно да звучи в днешно време всяка кола прилича на ............друга кола.Просто няма как коли предназначени за масово да не си приличат.
                              мене ме нема, в целата схема........

Comment

• Aми, TATA-та направо на нищо не прилича... на автомобил пък - съвсем!

Колкото до кабриолета по-горе, смятам че е фотошопска картинка.
                                И на тази картинка страничната линия хич не ми допада - много е смачкана някакси колата.
                                Alfa Romeo 166 3.0 V6
                                Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Working...
                                X